banner

چرا به اردک سیاه کاکل اردک غواص می گویند ؟ + فیلم و عکس

معرفی یکی از گونه های اردک غواص به نام اردک کاکل سیاه
۱,۴۵۰
۰
۰
چهارشنبه, ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۷ ۱۵:۴۸
معرفی یکی از گونه های اردک غواص به نام اردک کاکل سیاه

مشخصات اردک سیاه کاکل :

پرنده سیاه کاکل 40 سانتی متر طول دارد. رنگ نر و ماده متفاوت اردک سیاه کاکل، از اردکهای غواص و از خانواده مرغابی است. از اردک سر سیاه کمی کوچکتر است.

ناحیه شکم و پهلوها یک دست سفید و کاکل سیاه رنگ باریکی از ناحیه پشت سر این پرنده آویزان است. ماده سیاه کاکل، قهوه ای شکلاتی و کاکل آن کوتاهتر و احیاناً نوار سفیدی در قاعده نوک آن دیده می شود دمگاه آن سفید می باشد.

نوار بالی سفید، در هر دو جنس نر و ماده وجود دارد، که در موقع پرواز بیشتر نمایان می شود. منقار آنها متمایل به آبی، پاهایشان سیاه و چشم آنها زرد رنگ است.

دلیل نام گذاری اردک غواص

پاهای این پرنده مانند دیگر اردکهای غواص در قسمت عقبی سطح شکم قرار دارند و در موقع برخاستن از سطح آب در حالی که بال میزند، مسافتی را روی آب می دود. سر و گردن، سطح پشتی و دمگاه پرنده نر کاملاً سیاه با جلای بنفش رنگ می باشد.

تشخیص اردک کاکل سیاه نر :

پرنده ی نر تنها اردکی است که تاج سیاه آویزان در پس سر دارد. سرش، نسبتا گرد است. روتنه سیاه، که در پرنده ی نر ، سر و سینه سیاه براق است، که حالت سبز تیره ی شیشه ای دارد. در پرواز پیش بال سیاه و زیر تنه و زیر سطح بالها سفید است، که در پرنده ی نر، انتهای شاهپرها سیاه است. .

پرنده ماده اردک سیاه کاکل :

در پرنده ی ماده پرهای تاج سر، کوتاه و منقارش آبی خاکستری است که در پرنده ی ماده تیره تر است . این پرنده شبیه اردک سر سیاه، اما اندکی کوچکتر است . پرنده ی ماده قهوه ای تیره است که گاهی حاشیه ی سفیدی در قاعده ی منقارش دیده می شود

کلیپی از اردک سیاه کاکل :

نامهای اردک سیاه کاکل به زبانهای مختلف :

دسته :پرنده ، غاز سانان ، مرغابی ، اردک
نام فارسی :اردک سیاه کاکل
نام انگلیسی :Tufted duck
نام عربی :البط المقنزع
نام علمی :Aythya fuligula

صدای اردک کاکل سیاه :

صدای این پرنده عمدتا در فصل تولید مثل و شبیه «کر…ر» شنیده می شود.

زیستگاه اردک سیاه کاکل :

زیستگاه اردک سیاه کاکل این پرنده اغلب در دریاچه ها، تالابها، برکه ها و سواحل دریاها به سر برده و در تالابهایی که پوشش گیاهی مناسبی دارند.

تولید مثل می کند در ایران زمستانها به وفور دیده می شود و در استان کرمانشاه در اطراف تالابها و رودخانه ها یافت می شود که زمستان خود را سپری می کند.

پرنده کاکل سیاه اغلب در درياچه ها، تالاب ها، بركه ها و سواحل درياها به سر برده و درتالايي كه پوشش گياهي مناسبي دارند توليد مثل مي كند .

درايران بصورت پراكنده مهاجرت زمستانه يا زمستان گذراني دارند كه بيشتر درشمال (گيلان و مازندران) ، تهران ، شمال غربي ( آذربايجان غربي ، آذربايجان شرقي ، اروميه) ، غرب ( كردستان ،كرمانشاه ، ايلام ) ، جنوب وجنوب غربي ( خوزستان ، ياسوج ، شيراز ) ، جنوب شرقي (زاهدان) مشاهده گرديده اند .

سیاه کاکل عمدتا از نرم تنان و گیاهان آبزی تغذیه می کند.

گالری تصاویر :

اردک سیاه کاکل
اردک سیاه کاکل
اردک سیاه کاکل
اردک سیاه کاکل
اردک سیاه کاکل
اردک سیاه کاکل
اردک سیاه کاکل
اردک سیاه کاکل
اردک سیاه کاکل
اردک سیاه کاکل
اردک سیاه کاکل
اردک سیاه کاکل
اردک سیاه کاکل
اردک سیاه کاکل
اردک سیاه کاکل
اردک سیاه کاکل
اردک سیاه کاکل
اردک سیاه کاکل
اردک سیاه کاکل
اردک سیاه کاکل
اردک سیاه کاکل
اردک سیاه کاکل
اردک سیاه کاکل
اردک سیاه کاکل
اردک سیاه کاکل
اردک سیاه کاکل
اردک سیاه کاکل
اردک سیاه کاکل
اردک سیاه کاکل

بیشتر بخوانید :

معرفی گونه از مرغابی به نام اردک بلوطی یا اردک بلوطی غواص + عکس

معرفی گونه ای دیگر از مرغابی به نام اردک سرحنایی + گالری

اردک تاجدار گونه ای دیگر از دسته مرغابیان + گالری

چرا اردک مرمری معروف شده به اردک کاکلی +گالری

چرا به این گونه خوتکا ،خوتکای ارواسیایی می گویند؟ فیلم و عکس

کاربر گرامی چنانچه درمورد " اردک کاکل سیاه " سوالی داشتید. در پائین همین صفحه در قسمت نظرات با ما و دیگر کاربران به اشتراک بگذارید . و با مجله دلگرم همراه شوید و از نگهداری تا بیماری های و دانستنی های حیوانات آشنا شوید.


۰
۰
دیدگاه

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید



کد امنیتی
کد جدید
statcounter