دلگرم
امروز: جمعه, ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ برابر با ۱۸ رمضان ۱۴۴۵ قمری و ۲۹ مارس ۲۰۲۴ میلادی
درمان جای جوش به روش طبیعی
13
زمان مطالعه: 4 دقیقه
روشهای درمان جای جوش-چگونه جای جوش صورت را از بین ببریم؟-درمان جای جوش به صورت خانگی-چه روش درمانی برای از بین بردن جای جوش موثرتر است؟-درمان های خانگی برای جای جوش

درمان جای جوش به روش طبیعی

درمان جای جوش به روش طبیعی

داشتن چنین پوستی، تاثیر زیادی در كاهش اعتماد به نفس هر جوانی خواهد داشت، این اثرات روانی منفی به حدی آزاردهنده است كه بسیاری افراد حاضرند برای رفع جاهای جوش‌ها به خصوص در ناحیه صورت، تن به روش‌های سخت و پرهزینه بدهند تا شاید رویای داشتن پوستی صاف و زیبا را به واقعیت تبدیل كنند.

در حالی كه بنا به گفته متخصصان پوست نه تنها درمان جای جوش نسبی است، بلكه رسیدن به نتیجه مطلوب درمانی به عمق فرورفتگی، میزان بازسازی پوست شخص و البته انتخاب درمان مناسب بستگی دارد.

درمان جای جوش به روش طبیعی

دكتر سعید كشاورز، متخصص پوست و عضو هیات علمی دانشگاه بقیه‌الله گفت: جای جوش اگر به معنای ایجاد فرورفتگی در پوست باشد، به هیچ وجه و در هیچ شرایطی صددرصد درمان نمی‌شود، بلكه تنها می‌توان با بهره‌گیری از یكی از روش‌های نوین درمانی، شدت و آثار منفی آن را كاهش داد.

جوش‌هایی كه آثارشان محو نمی‌شود

دكتر كشاورز نیز با تاكید بر این كه معمولا جوش‌های بزرگ و چركی آثاری از خود بر پوست به جا می‌گذارد، می‌گوید: البته باقی ماندن جای جوش به چند عامل بستگی دارد كه یكی زمینه‌های ژنتیك پوست برای ترمیم و بازسازی است كه در برخی افراد، این زمینه بسیار ضعیف است.

از سوی دیگر دست كاری زیاد و فشار دادن جوش‌های چركی به باقی ماندن جای آنها روی پوست منجر می‌شود، پس توصیه می‌شود كه در هر شرایطی از دستكاری جوش‌ها پرهیز شود.

درمان جای جوش به روش طبیعی

وقتی جوش می‌زنیم 4 نوع جوشگاه یا جای جوش ممکن است باقی بماند؛ لک قرمز، لک تیره ، فرورفتگی سطح پوست و برجستگی روی پوست...

برخی بیماران 2 یا چند نوع از این آثار را همزمان در پوست خود دارند بنابراین دانستن اینکه با چه روش‌هایی می‌توان جای این جوش‌ها را از بین برد، مهم است:

1 لکه‌های قرمز:

ابتدا باید جوش‌های صورت کاملا درمان شوند. لکه‌های قرمز حداکثر 6 ماه به دنبال بهبود جوش‌ها خودبه‌خود برطرف می‌شوند. اگر در برخی موارد مقاوم بودند و خودبه‌خود برطرف نشدند، با لیزر PDL می‌توان آنها را درمان کرد. قبل از این اقدام باید مطمئن شد جوش‌ها کاملا ریشه‌کن شده‌اند.

درمان جای جوش به روش طبیعی

2.لکه‌های تیره:

ابتدا باید جوش‌های صورت کاملا درمان و از دستکاری جوش‌ها به‌طور جدی پرهیز شوند. کرم‌های لایه بردار راه اول درمان هستند. این کرم‌ها برای جلوگیری از عودکردن جوش‌ها موثرند. راه دوم، در صورت پاسخ نگرفتن از روش اول، پیلینگ یا میکرودرم ابریشن است. قبل از تمام این اقدام‌ها باید مطمئن شد جوش جدید ایجاد نمی‌شود.

3.فرورفتگی سطح پوست:

فقط در برخی از افراد مبتلا به جوش، فرورفتگی روی پوست ایجاد می‌شود و این افراد به‌طور ژنتیکی مستعد این عارضه هستند. راه اول درمان، مصرف آکوتان است. اکوتان جوش‌ها را ریشه‌کن و از به وجود آمدن فرورفتگی‌های جدید پیشگیری می‌کند. آکوتان در بهبود فرورفتگی‌ها کمی موثر است. یک سال پس از مصرف آخرین اکوتان، اگر همچنان جاهای فرورفته باقی مانده بود، بهترین درمان لیزر فراکشنال CO2 است.

البته فررفتگی‌های ناشی از جوش انواع مختلف دارند. برخی مثل دهانه چاه دیواره‌های عمودی و تیز دارند که در این موارد لیزر بهترین روش درمانی است و برخی مثل دره، دیواره‌های شیب‌دار دارند که در این صورت، بهترین راه، ابتدا عمل بازسازی ساب‌سیژن و سپس لیزر خواهد بود. با وجود لیزر فراکشنال CO2، «درم‌ابریشن» و «پانچ» منسوخ شده است.

درمان جای جوش به روش طبیعی

4.برجستگی روی سطح پوست:

این عارضه کمتر از موارد دیگر شایع است. اگر برجستگی به شکل گوشت اضافه یا «کلویید» در ناحیه بالای کمر و پشت و سینه‌ها ایجاد شود، بهترین راه درمان، تزریق آمپول کورتون همراه لیزر PDL است (باید جلسه‌های مکرر این کار انجام شود)، اما اگر به شکل برجستگی‌های ریز روی چانه یا بینی ایجاد شود، بهترین روش از بین بردن آنها لیزر CO2 معمولی است.



این مطلب چقدر مفید بود ؟
2.7 از 5 (13 رای)  

دیدگاه ها

اولین نفر برای ثبت دیدگاه باشید !


hits