دلگرم
امروز: جمعه, ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ برابر با ۱۸ رمضان ۱۴۴۵ قمری و ۲۹ مارس ۲۰۲۴ میلادی
معرفی قرص نالدمدین و موارد مصرف آن
3
زمان مطالعه: 5 دقیقه
نالدمدین (Naldemedine) برای درمان یبوست ناشی از مصرف داروهای مخدر (از نوع افیونی) در افراد مبتلا به دردی که دردشان به خاطر سرطان نیست، مورد استفاده قرار می‌گیرد.

اطلاعات دارویی کامل قرص نالدمدین

نالدمدین (Naldemedine) برای درمان یبوست ناشی از مصرف داروهای مخدر (از نوع افیونی) در افراد مبتلا به دردی که دردشان به خاطر سرطان نیست، مورد استفاده قرار می‌گیرد. ابن دارو بدون جلوگیری از تأثیر درد، اثر مواد مخدر روی روده را مسدود می‌کند.

قرص نالدمدین متعلق به طبقه‌ای از داروها است که به آنتاگونیست‌های مواد مخدر معروف است.

مقدار و روش درست مصرف نالدمدین

قبل از شروع درمان با این دارو، بروشور دارویی داخل بسته را به دقت مطالعه کنید. این بروشور به شما کمک می‌کند تا اطلاعات دارویی را راجع به دارو به دست آورده و از عوارض جانبی احتمالی آن مطلع شوید.

دوز و مقدار داروی نالدمدین از فردی به فرد دیگر متفاوت است؛ دارو را دقیقاً همانطور که پزشک متخصص به شما تجویز کرده است، استفاده نمایید. دوز این دارو بستگی به شرایط بیمار و میزان اثر بخشی دارو دارد.

معمولا داروی نالدمدین را می‌توانید همراه با غذا یا بدون غذا مصرف کنید؛ این دارو معمولا یک بار در روز تجویز می‌شود. هر زمانی که استفاده از داروهای مخدر را قطع کردید نالدمدین را نیز قطع کنید، زیرا این دارو تنها برای جلوگیری از یبوست ناشی از مصرف مواد مخدر است.

اگر فراموش کردید که دوز روزانه نالدمدین را در زمان مشخص مصرف کنید، نباید به خاطر دوز از یاد برده شده، دو دوز از دارو را باهم مصرف کنید.

Naldemedine

موارد منع مصرف داروی نالدمدین

  • به تاریخ انقضای داروی نالدمدین توجه کنید و اگر دارویی که در دستتان است تاریخ انقضای آن تمام‌شده است،از آن مصرف نکنید.
  • هرگز نالدمدین را به فرد دیگری حتی با علائم مشابه خودتان تجویز نکنید.
  • تداخل دارویی نالدمدین را چک کنید و اگر در حال استفاده از دارویی هستید که با این دارو تداخل دارد، با پزشک خود راجع به استفاده از داروهایتان مشورت نمایید.

مصرف نالدمدین در دوران بارداری و شیردهی

در دوران بارداری و شیردهی، نباید دارویی را خودسرانه و بدون مشورت با پزشک استفاده کنید.

تاثیر مصرف نالدمدین بر رانندگی

داروی نالدمدین باعث خواب آلودگی نمی‌شود، نیازی نیست از رانندگی و کار با ماشین آلات اجتناب نمایید.

تداخلات دارویی نالدمدین

تداخل دارویی ممکن است عملکرد داروها را تغییر و خطر ابتلا به عوارض جانبی جدی را افزایش دهد. یک لیست از تمام داروهایی (ازجمله داروهای با نسخه / بدون نسخه و داروهای گیاهی) که استفاده می‌کنید تهیه کرده و آن را با دکتر و داروساز خود به اشتراک بگذارید. دوز داروی مصرفی خود را بدون مشورت با دکتر خود تغییر نداده و یا مصرف دارو را ترک نکنید.

برخی داروها ممکن است بر حذف نالدمدین از بدن تاثیر بگذارند و عملکرد آن را تحت تاثیر قرار دهند، این داروها عبارتند از: آنزالوتامید ، لوماکافتور / ایواکافتور ، میتوتان ، ریفامایسین‌ها (مانند ریفامپین) ، مخمر سنت جان ، داروهایی که برای درمان تشنج استفاده می‌شود (مانند کاربامازپین ، فنوباربیتال ، فنی توئین ، پریمیدون)

هشدار درباره مصرف نالدمدین

بعضی دارو‌ها را نمی‌توان در بعضی از شرایط تجویز نمود و بعضی دارو‌ها نیز در صورتی که نیاز به درمان تکمیلی باشد تجویز می‌گردد؛ بنابراین بهتر است که قبل از مصرف داروی نالدمدین ، پزشکتان از موارد زیر مطلع باشد:

  • در صورتی‌ که باردار هستید و یا در صورتی‌ که به نوزاد خود شیر می‌دهید.
  • در صورتی که مشکل کبدی دارید.
  • در صورتی که زخم یا تومور گوارشی دارید.
  • اگر مشکلات معده / روده (مانند انسداد ، زخم ، تومور ، بیماری کرون ، دیورتیکولیت) دارید.
  • اگر سابقه واکنش آلرژیک به دارویی دارید.

اگر در حال مصرف داروی خاصی هستید. این داروها شامل تمامی داروهای در دسترس است، چه برایتان تجویز شده است و چه بدون تجویز پزشک آن را مصرف می‌کنید نظیر داروهای گیاهی و داروهای مکمل.

دارو

عوارض مصرف داروی نالدمدین

همه داروها ممکن است عوارض جانبی ایجاد کنند. اما بسیاری از مصرف‌ کنندگان نیز هیچ نوع عارضه‌ای بروز نمی‌دهند. یکسری از عوارض بعد از گذشت مدت کوتاهی از مصرف این دارو، از بین می‌روند. در صورت بروز مستمر هر یک از عوارض می‌بایست به پزشک اطلاع داده شود.

  • دل درد
  • اسهال، درد شدید معده یا شکم، تب، سرگیجه شدید، غش،حالت تهوع و استفراغ شدید: اگر چنین علائمی داشتید سریعا به پزشک مراجعه کنید.
  • علائم آلرژیک مانند کهیر و تنگی نفس : اگر این علائم را داشتید سریعا به پزشک مراجعه کنید.
  • اگر شما هر علائم دیگری دارید که احساس می‌کنید به خاطر استفاده از داروی نالدمدین می‌باشد، با پزشک خود مشورت کنید.

عوارض مصرف بیش از حد نالدمدین

نالدمدین را بیش از دوز تجویز شده توسط پزشک ، مصرف نکنید. اگر احساس کردید که فردی دچار مسمومیت شده است و علائمی مانند تنگی نفس ، غش و ضعف (از حال رفتن) در او دیدید، سریعاً با اورژانس تماس بگیرید.

شرایط نگهداری از نالدمدین

  • دارو را از دسترس کودکان دور نگه دارید.
  • دارو را در جایی خشک و خنک و به دور از گرما و تابش نور مستقیم نگه‌ دارید.

بیشتر بخوانید:

معرفی قرص ضد یبوست لاکس فول

همه چیز در مورد شربت لاکسی ژل یا منیزیم هیدروکساید

موارد مصرف شربت لاکتولوز و فواید آن در درمان یبوست

separator line



این مطلب چقدر مفید بود ؟
3.7 از 5 (3 رای)  
توجه: مطالب پزشکی و سلامت مجله دلگرم ، از منابع معتبر داخلی و خارجی تهیه شده اند و صرفا جنبه اطلاع رسانی دارند ، لذا توصیه پزشکی یا درمانی تلقی نمی شوند ، چنانچه مشکل پزشکی دارید حتما برای تشخیص و درمان به پزشک یا متخصص مراجعه کنید.

۱ دیدگاه

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید

شهروند | ۳ هفته پیش
کاش به جای اینهمه توضیح اضافی ، مینوشتین کدام شرکت ایرانی این دارو رو تولید میکنه یا اصلا آیا شرکت های ایرانی این دارو رو تولید یا وارد میکنند؟!!
0
0

hits