دلگرم
امروز: پنج شنبه, ۰۹ فروردين ۱۴۰۳ برابر با ۱۷ رمضان ۱۴۴۵ قمری و ۲۸ مارس ۲۰۲۴ میلادی
10 مزیت روغن نعناع
9
زمان مطالعه: 7 دقیقه
روغن نعناع یکی از محصولاتی است که از گیاهان معطر و محبوب برای استفاده چند منظوره شناخته شده است. این روغن دارای سایه های قرمز و زرد است و دارای مواد مغذی است که شامل اسیدهای چرب امگا 3، ویتامین های A و C و مواد معدنی مانند کلسیم، آهن، پتاسیم،...

10 خاصیت روغن نعنا

نعناع به عنوان یک عامل ضد باکتری در دهان عمل می کند و با خاصیت ضدعفونی کننده ی خود میکروب های معده را از بین می برد. نعناع همچنین تمرکز را افزایش می دهد و سردرد را درمان می کند. اما علاوه بر این مزایا، روغن اسانس نعناع تسکین دهنده ترک خوردگی لب، درمان کننده ی آکنه و تمیز کننده ی پوست سر به شمار می رود.

روغن نعناع کاربردهای زیادی درزندگی شما دارد:

مراقبت شخصی، لباسشویی و حتی استفاده های آشپزی و دارویی. جولیا ترن، بنیانگذار پایان نامه آرایشی می گوید: “روغن نعناع دارای چندین ویژگی مهم برای پوست است: ضدعفونی کننده، پاک کننده ی قدرتمند ، خنک کننده و طراوت دهنده.”

علی‌رغم عدم وجود شواهد علمی کافی، دریافت شده است که روغن نعناع دارای طیف گسترده‌ای از خواص درمانی است، از جمله از بین بردن خستگی و مشکلات گوارشی، حفظ پوست و کنترل مشکلات تنفسی.نعناع، گیاهی است که به وفور در ناحیه مدیترانه یافت می‌شود. روغن نعناع حاصل از برگ‌های نعناع، به خاطر خواص دارویی‌اش شناخته شده است. این روغن گیاهی سرشار از مواد مغذی مانند ویتامین A و ویتامین C است و طعم شیرینی دارد. ویژگی بارز این روغن، رایحه خوش آن است که این مورد، خود از فواید درمانی آن است که به هنگام استنشاق ایجاد می‌شود.

10 خاصیت بی نظیر روغن نعناع


از بین بردن مشکلات دستگاه گوارش با روغن نعناع


سال‌هاست که این روغن ضروری برای رفع مشکلات گوارشی مورد استفاده قرار می‌گیرد. خوردن 1 الی2 قطره از روغن نعناع رقیق، یا مالیدن آن بر روی شکم، می‌تواند به طور قابل توجهی موجب تسکین مسائل هضم شود. روغ نعناع به عنوان بهترین درمان برای مشکلات گوارشی از جمله موارد زیر است:

  • استفراغ
  • اسهال
  • یبوست
  • نفخ شکم
  • سندروم روده تحریک‌پذیر

تسکین استرس با روغن نعناع

این روغن به عنوان بهترین آرام‌بخش برای ذهن خسته عمل می‌کند. عطر فوق العاده آن می‌تواند باعث آرامش ذهن و تسکین استرس گردد.


روغن نعناع عفونت‌های پوستی را به حداقل می‌رساند


محصولات مراقبت از پوست که شامل این روغن گیاهی هستند برای درمان مشکلات پوستی مانند جوش و آکنه موثر هستند. این روغن ضروری، برای مبارزه با ضایعات پوستی بسیار موثر است.

مبارزه با لکه های پوست

هوای سرد زمستان می تواند بیش از حد طبیعی پوست، چربی تولید کند و منجر به آکنه و در نهایت لکه شود. ممکن است مالش خمیردندان اولین روش خانگی مورد نظر شما باشد. اما روغن نعناع با خواص ضد میکروبی خود بهترین راهکار است. مخلوطی از چهار قطره روغن نعناع، هشت قطره روغن زیتون و مقداری ژل آلوئه ورا کاهش لکه های قابل مشاهده را در پی دارد.

برطرف کننده مشکلات مو

اگر پوست سرتان بیش از حد چرب است سعی کنید چند قاشق غذاخوری سرکه سیب را با حدود 1 فنجان آب ترکیب کنید و مخلوط را به پوست سر بمالید. می توانید چند قطره روغن نعناع را نیز به ترکیب اضافه کنید. ماساژ مو با روغن نعناع می تواند موهای شما را تقویت کند. همچنین می توانید 12 قطره روغن نعناع و 12 قطره روغن رزماری را ترکیب کنید و این مخلوط را به پوست سر خود بزنید و اجازه دهید حداقل یک ساعت روی سرتان بماند. روغن نعناع با تحریک فولیکول موها، باعث رشد مو می شود و با افزایش گردش خون در ریشه ی مو، ریزش مو را درمان می کند.

10 خاصیت بی نظیر روغن نعناع

برطرف کننده ی خستگی

اغلب ما روغن ها را با پاهایمان ارتباط نمی دهیم، اما پاهای ما در واقع جذب روغن را با سرعت بیشتری نسبت به سایر قسمت های بدن انجام می دهد. روغن نعناع خستگی پا را بهبود می بخشد و نرمی و لطافت پوست پا را در پی دارد. برای اصلاح پاهای خسته، 2 قاشق غذا خوری نمک معدنی و آب گرم به همراه 10-15 قطره روغن نعناع ترکیب کنید. ماساژ روغن نعناع در ناحیه ی پوست سر می تواند به تسکین میگرن کمک کند. اما مطمئن شوید از برخورد با چشم ها و سایر نقاط حساس خودداری شود. افزودن چند قطره از این روغن ضروری در وام حمام می تواند به کاهش درد ها عضلانی و همچنین استرس و عصبانیت کمک کند.

روغن نعناع اختلالات تنفسی را کاهش می‌دهد


افرادی که ازاختلالات تنفسی مانند برونشیت و سینوزیت رنج می‌برند، اغلب به آ‌ن‌ها توصیه می‌شود تا از این روغن ضروری استفاده کنند. چند قطره از این روغن گیاهی را به روغن بادام یا زردآلو اضافه کنید و به طور یکنواخت بدون هیچ گونه تماسی با چشم‌ها آن را در اطراف پیشانی و صورت‌تان ماساژ دهید. این کار می‌تواند به طور قابل توجهی به بهبود سینوزیت کمک کند. همچنین افزودن چند قطره از این روغن ضروری به آب داغ و سپس استنشاق بخار حاصل از آن، می‌تواند بلافاصله گرفتگی بینی را از بین ببرد.


روغن نعناع برای تسکین خستگی


ماساژ تمام بدن با روغن نعناع رقیق، یک راه آسان برای کاهش خستگی است. یک ماساژ در ناحیه پوست سر همچنین می‌تواند به تسکین میگرن کمک کند اما مطمئن شوید که از برخورد با چشم‌ها و سایر نقاط حساس پوست خودداری شود. افزودن چند قطره از این روغن ضروری در وان حمام می‌تواند به کاهش دردهای عضلانی و همچنین استرس و عصبانیت کمک کند.


دافع حشرات با روغن نعناع


توانایی آن در دفع حشراتی مانند پشه به سادگی قابل توجه است. می‌توانید برای جلوگیری از گزش حشرات، نوع رقیق این روغن گیاهی را به طور یکنواخت بر روی پوست‌تان ماساژ دهید.


متوقف کردن سردرد با روغن نعناع

ماساژ تمام بدن با روغن نعناع رقیق، یک راه آسان برای کاهش خستگی است.این روغن ضروری همچنین به عنوان درمانی برای سردرد نیز پیشنهاد می‌شود. مقدار کمی از روغن نعناع را بر روی پیشانی بمالید و در عرض چند دقیقه مقدار قابل توجهی از سردردتان تسکین خواهد یافت.

10 خاصیت بی نظیر روغن نعناع


روغن نعناع؛ بهبود دهنده طعم ومزه


خاصیت طعم دهندگی قوی این روغن گیاهی، آن را به یک جزء فعال در خمیردندان و مواد غذایی بسته‌بندی تبدیل کرده است. عطر وطعم این روغن گیاهی لذت بخش است و از این رو، گنجاندن آن در بسیاری از محصولات غذایی و دارویی آشکار است.به خاطر داشته باشید، این روغن گیاهی در بازار به شکل غلیظ ‌‌شده در دسترس است. از این رو، استعمال آن مستقیما بر روی پوست یا مصرف داخلی آن، ممنوع شده است.

باید پیش از مصرف آن، آن را با آب و یا حامل روغن مانند روغن بادام رقیق کنید. همچنین، به منظور بدست آوردن نتیجه مطلوب از مصرف آن، لازم است به دنبال یک محصول با کیفیت 100 درصد خالص است باشید و همیشه از یک منبع قابل اعتماد خریداری نمایید. اطلاعات ارائه شده در این مقاله صرفا برای آموزش به خوانندگان است. این مقاله به عنوان جایگزینی برای توصیه‌های پزشک یا متخصص در نظر گرفته نشده است.



این مطلب چقدر مفید بود ؟
3.4 از 5 (9 رای)  
توجه: مطالب پزشکی و سلامت مجله دلگرم ، از منابع معتبر داخلی و خارجی تهیه شده اند و صرفا جنبه اطلاع رسانی دارند ، لذا توصیه پزشکی یا درمانی تلقی نمی شوند ، چنانچه مشکل پزشکی دارید حتما برای تشخیص و درمان به پزشک یا متخصص مراجعه کنید.

دیدگاه ها

اولین نفر برای ثبت دیدگاه باشید !


hits